Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid. Akkoord
Stel uw eigen feest samen:Particulier Zakelijk
PLAN UW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.

Zakelijk

 

Uw doelstelling onze passie

Een bedrijfsevenement is een hoogtepunt voor uw organisatie. En deze dient onvergetelijk te worden. Vanzelfsprekend wilt u niets aan het toeval over laten. Runderkamp verzorgt uw evenement van a tot z. Uw doelstelling is onze passie.

Uw feest weerspiegelt uw bedrijf

Een zakelijk event is een belangrijke gebeurtenis, want uw feest weerspiegelt immers uw bedrijf. Dit vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Runderkamp heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Verfijnde smaak, versheid, stiptheid en presentatie zijn hierbij onze vaste en betrouwbare waarden.

Altijd iets bijzonders en verrassends

Met ons gevarieerd cateringaanbod hebben we genoeg ideeën om uw gasten altijd op iets bijzonders en verrassends te trakteren. Runderkamp heeft een reputatie opgebouwd als het gaat om de verzorging van complete evenementen.. Uiteraard begeleiden onze medewerkers uw feest van A tot Z en heeft u er geen omkijken naar.