Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid. Akkoord
Stel uw eigen feest samen:Particulier Zakelijk
PLAN UW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van onze eventplanner. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.

Particulier

 

Perfectie tot in de details

Uw feest is uniek, net als u. Het thema, de smaken, de aankleding, maar vooral de details bepalen uw feest. Dit is waar Runderkamp goed in is. Culinair genot op een spectaculair feest tot in de puntjes geregeld. Perfectie tot in de details.

Volledige verzorging van uw feest

Runderkamp heeft een uitstekende reputatie opgebouwd waar het om de volledige verzorging van een feest gaat. Wij zijn specialisten op het gebied van het organiseren van exclusieve feesten zoals bruiloften, recepties, jubilea en verjaardagen. Door een geoliede organisatie en een flexibele, toegewijde bedieningsstaf kunnen we grote en kleinere groepen verrassen met onze verbluffende kwaliteit.

Zorgeloos verrast

Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften en jubilea weten wij precies hoe wij uw dromen werkelijkheid kunnen laten worden. Wij denken graag met u mee en nemen alle zorgen uit handen zodat u en uw gasten gedurende het hele feest zorgeloos verrast worden.