Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x
Stel uw eigen feest samen:Particulier Zakelijk

Blog

FC Volendam Gala 2016

Na 6 maanden van voorbereiding was het zaterdag 10 december weer D-day! Op het hoofdveld van FC Volendam stond de prachtig aangeklede tent waar de 500 gasten weer een bijzondere avond hebben beleefd. Het gala wordt jaarlijks georganiseerd ten bate van de jeugdopleiding van onze club en Niels en zijn team hebben weer ontzettend hun best gedaan om de gasten te laten genieten op culinair gebied.  Om te beginnen serveerde onze prachtige dames een trio van tonijn, gevolgd door gestoofde heilbot met kreeftensaus. Tussen de optredens van o.a. Iris Hond, 3 JS en Victor Mids (Mindf*ck) door toverde Niels vanuit de geïmproviseerde keuken een Tournedos van Ossenhaas met bospaddestoelensaus. Als dessert hadden we een bavaroistaartje in de vorm van het stadion, want we blijven natuurlijk helemaal in stijl! Het applaus van de gasten nam onze witte en zwarte brigade met veel plezier en trots in ontvangst!   

Eventplanner

Om u beter van dienst te kunnen zijn, willen wij u vragen een keuze te maken.

PARTICULIER
ZAKELIJK

Klant reacties

Hulp en tips bediening zeer geroemd!

Heerlijk buffet genoten waarbij alle collega's enorm positief waren over de kwaliteit van al het eten en ook de presentatie, hulp en tips van de bediening werden geroemd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk, heerlijk en nog OVER-heerlijk!

Er zijn letterlijk tig gasten van de bruiloft naar ons toegekomen die ons moesten vertellen hoe lekker, smeuïg, smaakvol en gevarieerd zij het buffet vonden. 

Zelfs nu nog (twee weken na de bruiloft) vertellen gasten ons hoe zij genoten hebben van het eten. 

Alles was goed, houden zo! 

Bedankt voor uw service!

Video's

Veel gestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de winkels?
Maandag 08:30 – 18:00
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 19:00
Zaterdag 08:00 – 15:45
Zondag Gesloten
Hoe kan er worden betaald?

Betaling is bij aflevering. Dit kan contant of met pin.

Kan mijn bestelling ook worden afgehaald?

Natuurlijk kan er ook online worden besteld en vervolgens worden afgehaald. U kunt zelf aangeven bij welke winkel u de bestelling op komt halen, wij zorgen dat deze klaar staat.

Levert Runderkamp door heel Nederland?

Runderkamp levert vanuit Volendam binnen een straal van 40 km gratis. De transportkosten buiten deze regio zijn € 0,75 per km.

Is er parkeergelegenheid?

Er is parkeergelegenheid bij vakantiepark Roompot Marinapark naast onze kookstudio. Maar het is beter om op de fiets te komen i.v.m. het nuttigen van alcohol. 

Is het nodig zelf iets mee te nemen?

Nee, alle benodigdheden worden door ons verstrekt.

Hoe ziet een kookworkshop er uit?

U wordt ontvangen met een amuse en een glaasje Prosecco. Daarna volgt er een uitleg van de gerechten die voor die avond zijn vastgesteld. Elke kookworkshop maken we een voor-, hoofd- en nagerecht. Vervolgens worden deze gerechten, in setjes van 2, onder begeleiding van Wim en Niels, bereidt en gezamelijk gegeten aan een mooi gedekte tafel. 

Hoe kan ik mezelf inschrijven voor een kookles?

Via het inschrijfformulier onder aan de pagina van de workshop of telefonisch via het hoofdkantoor.

Van hoe laat tot hoe laat zijn de kooklessen?

De 3-daagse kookworkshops starten om 18.00 uur en eindigen rond 21.30 uur.

Zowel de teambuilding- als de vrienden kookworkshop kunnen in onderling overleg worden afgestemd.

Wanneer worden de kookworkshops gegeven?

Voor de 3-daagse kookworkshop worden data gepland en verspreid via onze website en social media kanalen. Zowel de teambuilding- als de vrienden kookworkshop kunnen in onderling overleg worden afgestemd.