Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

De 10e van de 10e: Dag van de Duurzaamheid

Wist u dat ons rundvlees een kruising is tussen het Maas-Rijn-IJsselrund en een Belgische blauwe?  Dit ras graast op de grens van België en Nederland op een kleiachtige grond met sappig gras. De boeren zorgen vanaf de geboorte tot aan de slacht voor de koeien en geven de meeste ook nog een naam. Zo’n 4 maanden per jaar grazen de koeien van het sappige gras en dat geeft het vlees veel smaak. Bij Runderkamp maken we al sinds 1884 de allermooiste slagersproducten. Door dagelijks contact met onze leveranciers en boeren staan wij garant voor een goede kwaliteit van ons vlees.   Wij gaan duurzaam om met ons vlees want wij gebruiken alles in onze ambachtelijke producten en eigen worstmakerij. Runderkamp: Bezeten van lekker eten.   

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.