Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x
Stel uw eigen feest samen:Particulier Zakelijk

Portfolio

Blog

Opening nieuwe vestiging KBK Bouwgroep in Purmerend groot succes!

Dit prachtige bouwbedrijf uit Volendam vierde de opening groots met een hele grote hoofdletter G en wij waren erbij. Ruim 700 genodigden konden genieten  van heerlijke hapjes, broodjes Pulled Pork vers van The Caveman Barbecue, Tasty Wraps en een frietfiets. Er  was ook een palingroker die de liefhebbers zeker niet teleurstelde én natuurlijk muziek van eigen dorp, de 3js & Jan Smit. In samenwerking met onze vaste partners Stammis Verhuurbedrijf en Klos tentenverhuur weer iets om heel trots op te zijn neergezet. 

Lees meer
{!--

Video's

Veel gestelde vragen

Kan ik Runderkamp ook bezoeken?

Ons kantoor is op alle werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur op het Slobbeland in Volendam.

Ik wil graag een buffet bestellen, maar weet nog niet het exacte aantal personen.

U kunt tot 3 dagen van te voren het aantal personen voor Uw buffet nog wijzigingen. Wij bellen ook altijd nog even 3 dagen van te voren om te checken of het aantal gewijzigd is.

Levert Runderkamp door heel Nederland?

Runderkamp levert vanuit Volendam binnen een straal van 30 km gratis. De transportkosten buiten deze regio zijn € 0,75 per km.

Kan Runderkamp ook een compleet evenement verzorgen?

Jawel buiten de buffetten om kunnen wij alles voor U verzorgen. Denk daarbij aan: een complete bar en alle bijbehorende dranken, tafels, statafels, glazen, toiletten etc. Uiteraard hebben wij ook gespecialiseerde en zeer enthousiaste mensen, die uw evenement kunnen verzorgen. Denk hierbij aan mensen achter de tap, serveersters, koks enzovoort.

Hoe wordt een buffet afgeleverd?

Een buffet wordt door ons op de door U gereserveerde ruimte kant en klaar opgesteld. Het enige wat U zelf hoeft te doen is de deksels eraf halen op het tijdstip van eten en U kunt beginnen met genieten. Eventuele extra’s zoals tafelkleden, borden en bestek kunnen door ons worden verzorgd. Het buffet wordt geleverd in chafing dishes, met branders eronder en blijft 3 a 4 uur warm.

Worden schalen bezorgd?

Ja, Ook schalen worden bezorgd met dien verstande dat bestellingen onder de € 250.- dienen te worden afgehaald.

Hoe worden de betalingen gedaan?

Vooraf via bank of bij aflevering met pin of contant. Wij doen niet aan achteraf betalen.

Hoeveel meter tafel is er nodig voor een buffet?

Voor een standaard buffet is ongeveer 6 – 8 meter tafel nodig. (± 30 tot 60 personen)

Zijn er wijzigingen in de buffetten en schalen mogelijk?

Nee, wijzigingen in de standaard buffetten en schalen zijn in principe niet mogelijk. Uiteraard is overal een mouw aan te passen en staan we open voor vragen.