Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Chocolade mousse

Ingredienten

250 gr. chocolade
2 dl. slagroom
5 x eidooier
100 gr. poedersuiker
5 x eiwitten

Bereidingswijze

Chocolade smelten (rustig aan). Slagroom opkloppen. Eidooiers met 25 g poedersuiker au bain marie lauw luchtig slaan. Gesmolten chocolade vermengen met eierdooiers. Slagroom toevoegen. Eiwitten met 75 gram poedersuiker opkloppen. Eiwitten toevoegen aan het mengsel. Op smaak brengen met evt. drank. Ca. 8 uur buiten de koeling laten doortrekken.

Recepten Sluiten