Oklahoma BBQ Experience

32,50 p.p.

Oklahoma BBQ Experience Oklahoma BBQ Experience Oklahoma BBQ Experience Oklahoma BBQ Experience

The Oklahoma BBQ Experience is dé ultieme American barbecue. De Runderkamp Oklahoma BBQ trailer komt voorrijden en onze BBQ-experts bereiden voor jouw gasten een waar feestmaal. De grote stukken vlees uit eigen slagerij worden bereid op een immens grote Amerikaanse BBQ nadat zij eerst uitgebreid gekruid zijn. Onze BBQ chefs maken er bovendien een show van voor jouw gasten; helemaal op zijn Amerikaans. Zo is dit geen gewone barbecue maar een echte ‘experience’. Let op: deze experience is te bestellen vanaf 50 personen.

De Oklahoma BBQ Experience bestaat uit de volgende 6 vleesgerechten:

Hierbij serveren wij 4 verschillende salades:

Speciale BBQ sauzen:

En 2 soorten brood, te weten Pick bread (plukbrood, zelf af te breken) en authentiek Crispy Sour Bread (zuurdesembrood).

We komen met de Oklahoma trailer inclusief de Oklahoma BBQ en houtblokken/snippers en alle barbecue benodigdheden. Ook nemen we voldoende porseleinen borden, RVS bestek en servetten voor elke gast mee. Na afloop nemen we ook de afwas mee, want een barbecue van Runderkamp is compleet van A tot Z.

Prijzen Oklahoma BBQ Experience

Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw Oklahoma BBQ Experience en wij vertellen je meer over de mogelijkheden om de organisatie van jouw feest helemaal voor onze rekening te nemen. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan de bar? Of voldoende statafels voor jouw gasten? Runderkamp Barbecue regelt het graag voor je.

Het bijzondere van de Oklahoma BBQ is dat het vlees op indirecte wijze gegaard wordt. Het vlees ‘hangt’ niet direct boven het vuur maar krijgt door de rookontwikkeling en hitte een unieke smaak. Het vuur wordt gestookt met houtblokken en houtsnippers van fruitbomen. Dit bevordert de malsheid en smaak van het vlees.

De Oklahoma BBQ Experience moet je ervaren. Het allerbeste vlees op een bijzondere manier klaargemaakt, een unieke All-American setting en de uitgebreide service van het Runderkamp Barbecue team maken hier een feest van om nooit te vergeten. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Zo kun jij ook uitgebreid genieten van “the experience of a lifetime”.