Caveman 0.2

25,00 p.p.

Caveman 0.2 Caveman 0.2 Caveman 0.2 Caveman 0.2

Beleef de ultieme barbecue ervaring met een Caveman barbecue. Deze authentieke open grill grilt het lekkerste vlees zoals dat vroeger al gebeurde; boven een open houtvuur. Tijdens dit feest voor minimaal 50 personen bereiden onze gespecialiseerde barbecuechefs grote stukken vlees speciaal voor jouw gasten. Het vlees is op bijzondere manier gekruid om een intense smaakervaring te garanderen. Het Runderkamp Barbecue team begeleidt het feest van begin tot einde.

De Caveman 0.2 BBQ bestaat uit een puur vleesmenu met de volgende 5 gerechten:

Hierbij serveren wij 2 verschillende salades:

Als sauzen worden eigen gemaakte pittige BBQ saus, hete pepersaus en knoflooksaus geserveerd en speciaal voor de Caveman BBQ B’rustiek brood met eigen gemaakte kruidenboter.

We nemen de Caveman barbecue mee inclusief houtblokken en alle barbecue benodigdheden. Ook zijn er voldoende porseleinen borden, RVS bestek en servetten voor elke gast. Na afloop doen wij ook de afwas voor je, want een barbecue van Runderkamp is compleet van A tot Z.

Prijzen Caveman 0.2 barbecue

Bestel vandaag nog jouw Caveman BBQ feest bij Runderkamp Barbecue. Vraag een offerte aan en wij vertellen je meer over de mogelijkheden om de organisatie van jouw feest helemaal voor onze rekening te nemen. Naast het eten kunnen wij ook de bar en bijvoorbeeld statafels verzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo hoef je tijdens jouw Caveman barbecue helemaal nergens aan te denken.

Met een Caveman barbecue gaan jouw gasten terug naar de tijd van goed vlees gegrild boven een open houtvuur. Flame grilled, zoals dat zo mooi heet. Het uitgebreid gekruide vlees komt op deze manier extra goed tot zijn recht en dat maakt de Caveman barbecue zo bijzonder.

Onze Caveman barbecuefeesten zijn een spektakel om te aanschouwen en van te proeven. De Caveman specialisten van Runderkamp maken van jouw barbecue een topfeest en zorgen er met deze mooie grill voor dat het beste vlees optimaal bereid wordt. Zelfs naar het opruimen en de afwas heb je geen omkijken want een barbecue van Runderkamp is volledig verzorgd van A tot Z. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een Caveman 0.2 feest.