Walking bites

22,90 p.p.

Walking bites Walking bites Walking bites Walking bites

De hapjes van Runderkamp zullen iedereen verrassen! Verwen je gasten met een tafel vol heerlijkheden, allemaal uit onze eigen keuken. Het hapjesbuffet van Runderkamp is met recht een lust voor het oog en een streling voor de tong.

Diverse kleine hapjes, voor ieder wat wils. Op verzoek kunnen wij de keuzemogelijkheid vergroten voor vegetarische gasten. Dat is voor ons geen enkel probleem.

De Walking bites bestaan uit:

* Caesar on a stick (caesarsalade met een twist)

* Amuse zalm 

* Oosterse roll 

* Luxe minibroodje beenham met mosterdsaus

* Luxe minibroodje brie, walnoten, honing en rucola

* Krulspies serranoham en meloen

* Schijf komkommer met zalm en roomkaas

* Spies van kippendij in Japanse sesamsaus

* Gehaktballetjes in zoet/zure saus

Dit buffet is te bestellen vanaf 30 personen  en kost € 22,90 (excl. BTW) per persoon. Om er zeker van te zijn dat alle hapjes passen, hebben we ongeveer 3 meter tafel nodig om het hapjesbuffet te kunnen plaatsen. De hapjes worden door ons mooi neergezet en de eerstvolgende werkdag worden de spullen weer opgehaald. Helemaal nergens omkijken naar? Laat onze medewerkers het buffet dan begeleiden  en na afloop alles weer gelijk opruimen.   

Binnen een afstand van 30 km rondom Volendam komen wij het buffet bovendien gratis bezorgen en zetten het voor je klaar. Daarbuiten rekenen we 75 cent per km. 

 Profiteer van de ervaring en passie die Catering Runderkamp met zich mee brengt. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten catering. Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Bekijk ons catering assortiment en droom weg bij de overheerlijke gerechten.