Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Zeeduivel met guacemole van doperwt

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

400 gr. zeeduivel
grove zeezout
2 eetl. roomboter

200 gr. doperwten (uit de vriezer)
zeezout en peper uit de molen
½ x rode peper
½ x limoen
6 x takje koriander
2 x teentje knoflook
6 eetl. olijfolie
½ x rode ui (fijn gesnipperd)

Bereidingswijze

Neem een keukenmachine of staafmixer. Mix alle ingrediënten voor de guacemole fijn, op de rode ui na en voeg deze dan toe. Bak de zeeduivel met zeezout in de roomboter met 4 minuten gaar. Snijd deze aan dunne plakjes en serveer met de guacemole. Garneer eventueel met plakjes radijs en koriander. Eet smakelijk!

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten