Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Plukbrood Spaans

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

1 x Groot rond brood (bol)
6 eetl. Pizzasaus
12 plakjes Dun gesneden chorizo
6 plakjes Ham
1 bol Mozzerella
8 plakjes Jonge kaas
Oregano

Bereidingswijze

Snij de grote ronde bol diep in, vier keer horizontaal en vier keer verticaal. Schep hier eerst de pizzasaus in en verdeel dan de overige ingrediënten. Verwarm een oven voor op 200 graden. Bak het plukbrood in ongeveer 15 minuten lekker bruin. Serveer op een houten plank met eventueel een tomaten salade.

Tip

Uiteraard zijn er vele variaties te bedenken op dit gerecht. Denk hierbij aan kruidenboter met kaas of bijvoorbeeld met Parmaham.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten