Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Salsa met spies van gamba

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

1 x mango
1 x papaya
1 x komkommer
3 x tomaat
1 x ui
2 x rode peper
5 cm verse gember
4 x bamboespies
Bruine suiker
Koriander

8 x gamba
8 x cherry tomaat
Knoflook
Zout
Seizoenpeper
Olie

Bereidingswijze

Verwijder de zaadlijsten van de tomaten en de komkommer en snijd de groenten en de fruit in gelijke blokjes. Meng de groente en de fruit met olijfolie en 2 scheppen bruine suiker, de rode pepers en de gember. Doe dit 3 uur van te voren. Bak de gamba’s in 2 minuten rondom met een klein beetje knoflook, zout en seizoenpeper. Prik de gamba aan de spies om en om met cherry tomaten. Verdeel de salsa over 4 grote glazen en doe hier de spies in. Garneer af met koriander. Eet smakelijk.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten