Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Rundvlees tapenade

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

300 gr. Biefstuk

2 eetl. Kappertjes (uitgelekt)

2 eetl. pijnboompitten

1 x flinke schuit olijfolie (eerste pers)

Vers gemalen peper en zeezout naar smaak

Bereidingswijze

Snijd de biefstuk zo fijn mogelijk, bijna net zo fijn als gehakt. Spoel de kappertjes af onder de kraan en knijp er een beetje in. Bak de pijnboompitten af in de oven warm deze voor op 160 graden, en laat ze er dan 20 minuten inzitten. Als je niet zoveel tijd hebt kan dit natuurlijk ook in een pan. Doe dit dan onder voordurend in beweging houden van de pan op hoog vuur. Meng alles door elkaar in een kom en voeg peper en zout toe naar smaak. Verdeel dit over 4 borden en serveer er een stukje getoast brood bij. Getoast brood: snijd een paar plakjes casino witbrood in dunne plakjes en smeer deze in met olijf olie gemengd met vers geperste knoflook. Strooi er later wat vers gemalen peper en zeezout op. Bak deze stukjes brood 10 minuten op 180 graden goudbruin. Eet smakelijk!

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten