Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Japanse rosbief rolletjes

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

250 gr. rosbief

250 gr. haricot verts

250 gr. prei (gesneden)

125 gr. taugé

1 x rode ui (in repen gesneden)

2 eetl. sesamolie

2 eetl. ketjap

8 eetl. oestersaus



Voor de garnering:

1 x bosui (in de lengte flinter dun gesneden)

2 eetl. sesam zaadjes

Bereidingswijze

Snijd de achter kantjes van de haricot verts en kook ze dan in 5 minuten beetgaar. Neem een grote bakpan of een wok en doe hier de sesamolie in. Verwarm deze en begin eerst met de rode ui. Na 1 minuut kan de prei er bij, roerbak deze 3 minuten. Voeg als laatst de haricot verts, taugé, ketjap en de oestersaus bij. Bak dit nog 1 minuut. Verwijder de pan van de warmtebron en laat het mengsel afkoelen. Verdeel het mengsel over de plakjes rosbief. Rol de plakjes op en verdeel ze over 4 borden. Garneer met het bosuitje en sesam zaadjes.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten