Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Caesar salade 2016

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

200 gram Gemixte sla
4 keer Romeinse sla (Little Gem)
4 sneetjes Wit brood (tbv Croutons)
Olijfolie
Zout
4 eetl. Mayonaise dressing (mayo + water) kan ook op yoghurtbasis
300 gram Gerookte kip (75 gram pp)
12 stuks Cherrytomaatjes (doormidden gesneden)
4 eetl. Parmezaanse kaas (geraspt)
4 eetl. Bieslook
4 eetl. Ansjovis

Bereidingswijze

Verdeel de gemixte sla over 4 borden. Snijd de Romeinse kropjes sla in de lengte in vieren en verdeel ook over de borden. Verwarm de oven voor op 175 graden voor de croutons. Snij 4 sneetjes brood aan blokjes. Doe hier wat zout en olijfolie op en zet 8 minuten in de oven. Druppel 4 eetlepels mayonaise dressing over de sla, snijd de gerookte kip in dunne plakjes en verdeel dit ook over de borden. Maak verder af met de tomaatjes, Parmezaanse kaas, bieslook en ansjovis. Lekker en gezond!

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten