Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Carpaccio van rode biet met zureharing

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

500 gr. gekookte bieten

300 gr. zureharing (zonder vel en aan stukjes, uitgelekt)

4 eetl. zoetzuur, uit het potje

2 x sjalotje (in ringetjes)

2 eetl. dille

Olijfolie

Bereidingswijze

Schil de rode biet met een dunschiller, en snijd deze met een mandoline aan dunne plakjes. Verdeel deze over een groot bord, of visschaal. Verdeel hier alle ingrediënten over en besprenkel met de olijfolie en het zoetzuur. Garneer met het aan ringetjes gesneden sjalotje en de dille.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten