Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Carpaccio van haring

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 x hele haring
1 x sjalotje (fijn gesneden)
4 x sprietjes bieslook (fijn gesneden)

4 eetl. crème fraîche
½ eetl. kappertjes (fijn gesneden)
1 eetl. augurk (fijn gesneden)
Peper

Bereidingswijze

Snijd voor de saus de kappertjes en de augurk zo fijn mogelijk. Meng dit met de crème fraîche en breng op smaak met peper. Doe de saus in een spuitzak. Leg de haring strak naast elkaar en vries even aan. Snijd de haring in de lengte zo dun mogelijk in plakjes. Verdeel over 4 borden en garneer af met de sjalot en bieslook. Trek baantjes met de spuitzak met saus over de haring. Eet smakelijk!

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten