Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Romige saus voor bij de vis

Ingredienten

1/4 ltr. kipbouillon

1/4 ltr. room
1 dl. droge witte wijn
1 x citroen
50 gr.boter

1 eetl. kerriekruiden
Fijngehakte koriander
Fijngehakte citroengras (serré)

Bereidingswijze

De kipbouillon en de wijn tot de helft inkoken. Room bijvoegen en opnieuw laten inkoken tot de saus licht in dikt. Een paar druppeltjes citroen toevoegen en de kerriekruiden dan vlak voor het opdienen de boter, de fijngehakte koriander en citroengras er bij in roeren. Proeven en eventueel bijkruiden met zout en peper.

Recepten Sluiten