Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kaassausje voor vlees

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 eetl. Olijfolie
0,5 ui (fijn gesneden)
2 teentjes Knoflook (fijn gesneden)
1 glas Witte wijn
0.75 litr Kookroom
1 Groente bouillonblokje
0.25 Rode peper
400 gram Blauwe kaas, geraspte kaas, Boursin
0.25 Platte peterselie (fijn gesneden)
Peper en zout

Bereidingswijze

Neem een grote pan, doe hier de olijfolie in en fruit de gesneden ui glazig. Voeg de knoflook toe en blus af met witte wijn. Doe de kookroom, het bouillonblokje, rode peper en de kaassoorten erbij en breng op smaak met peper en zout. Garneer met de peterselie. Deze kaassaus is zeer geschikt om bij vlees te serveren.

Recepten Sluiten