Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.
Recepten Sluiten

Spoom van Williamspeer en Champagne

Vanaf 8 persoon(en)

Ingredienten

1 x doos Perenijs

3 x eieren

1 x citroen

150 gr. Suiker

1 x fles champagne

1 x flinke scheut perenlikeur

1 x bosje mint

2 x peer

Bereidingswijze

Maak een bekken vetvrij met citroensap. Klop hierin 3 eiwitten stijf met 150 gram suiker. Voeg 6 bollen perenijs en een scheutje perenlikeur toe, en draai dit mee. Maak het geheel op dikte met champagne, en giet het in ijskoude glazen. (Coupes of flutes) Opmaak: Garneer het glas met een brunoise van peer onderin het glas, en een partje peer en een takje mint op de rand van het glas.