Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.
Recepten Sluiten

Kersenijs, limoncello, witte chocolademousse, rood fruit, brownie, basilicumsuiker en kletskoppencrunch

Ingredienten

1 x bol kersenijs

1 x glaasje limoncello

1 x bolletje witte chocolademousse (zie verpakking)

1 x brownie

kristalsuiker

verse basilicum

Aardbei

Framboos

Braam

Bereidingswijze

Klop de witte chocolademousse op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de mousse in een spuitzak en leg deze in de koeling. Draai de basilicum samen met de suiker glad in een cutter. Verdeel de basilicumsuiker op een ovenplaatje. Laat het geheel gedurende circa 4 minuten drogen in de oven op 130 graden. Maak het fruit schoon. Spuit de witte chocolademousse op de borden en plaats het fruit erin garneer af met het rode fruit en bestrooi met de basilicumsuiker. Schep er een bolletje kersenijs bij. Sla wat kletskoppen stuk in een handdoek. Zet een glaasje limoncello op het bord. Breek een brownie in stukjes en leg deze op het bord en garneer deze af met de kletskoppencrunch.