Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.
Recepten Sluiten

Café Frappé

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

1 bol Vanille ijs
150 ml Koude espresso
100 ml Koude melk
50 ml Baileys
3 x IJsklontjes (gecrushed)
2 eetl. Chocoladeschaafsel

Bereidingswijze

Neem 2 grote glazen. Verdeel in ieder glas een half bolletje van de vanille ijs. Giet hier de koude espresso op. Schud of mix vervolgens de melk, Baileys en het overige ijs schuimig. Verdeel dit ook over de glazen en meng door elkaar. Strooi er tot slot nog wat chocoladeschaafsel overheen, rietje erin en genieten maar!