Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Zwarte spaghetti frutti di mare

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

2 ltr. visbouillon

300 gr. zwarte spaghetti

3 x sjalotje

2 x teen knoflook

350 gr fritti di mare (zee vruchten)

100 gr. kleine gamba’s

150 gr. kabeljauw

8 x trostomaat (partjes)

4 x grote gamba’s

Cayennepeper

Olijfolie

Peper en zout uit de molen

zeekraal

Bereidingswijze

Kook de zwarte spaghetti in de visbouillon tot deze net zacht is. Fruit in een grote pan de sjalot en voeg even later de knoflook toe. Doe hier de spaghetti in en laat met 1 ltr van de bouillon inkoken (let op! kijk naar de verpakking hoe lang deze moet koken). Voeg de zeevruchten, kleine gamba’s, kabeljauw, en de in partjes gesneden trostomaatjes toe. Breng op smaak met peper en zout uit de molen. Kook nog enkele minuten door tot de vis gaar is. Kruid de grote gamba’s met de cayennepeper en bak deze in de olijfolie mooi rood, bruin. Verdeel de spaghetti frutti di mare over 4 borden en garneer met wat zeekraal en de grote gamba’s.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten