Vanaf 4 persoon(en)
2 ltr. visbouillon
300 gr. zwarte spaghetti
3 x sjalotje
2 x teen knoflook
350 gr fritti di mare (zee vruchten)
100 gr. kleine gamba’s
150 gr. kabeljauw
8 x trostomaat (partjes)
4 x grote gamba’s
Cayennepeper
Olijfolie
Peper en zout uit de molen
zeekraal
Kook de zwarte spaghetti in de visbouillon tot deze net zacht is. Fruit in een grote pan de sjalot en voeg even later de knoflook toe. Doe hier de spaghetti in en laat met 1 ltr van de bouillon inkoken (let op! kijk naar de verpakking hoe lang deze moet koken). Voeg de zeevruchten, kleine gamba’s, kabeljauw, en de in partjes gesneden trostomaatjes toe. Breng op smaak met peper en zout uit de molen. Kook nog enkele minuten door tot de vis gaar is. Kruid de grote gamba’s met de cayennepeper en bak deze in de olijfolie mooi rood, bruin. Verdeel de spaghetti frutti di mare over 4 borden en garneer met wat zeekraal en de grote gamba’s.