Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Zwarte peper biefstuk

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

500 gr. biefstuk

4 eetl. vloeibare boter (mager)

200 gr. peultjes (bakje)

1 x groene paprika

1 x rode paprika

1 x gele paprika

2 x teen knoflook

400 gr. taugé



Voor de marinade:

4 eetl. sojasaus

1 eetl. suiker

100 ml. runderbouillon

1 ½ eetl. gemalen zwarte peper

Bereidingswijze

Snijd de biefstuk, peultjes en paprika’s aan reepjes. Hak de knoflook fijn en maak onder tussen van de sojasaus, suiker, runderbouillon en de gemalen zwarte peper een marinade. Neem een grote wok. Doe hier wat vloeibare boter (mager) in en bak de biefstuk in 4 minuten bruin. Houd even apart en roerbak de groente. Voeg de laatste minuut pas de taugé, biefstuk, en de marinade van zwarte peper toe. Dit recept is een inspiratie van dokter Frank en staat voor een gezonde maaltijd. Als u niet aan de lijn doet kan er altijd nog rijst of noedels bij geserveerd worden.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten