Vanaf 4 persoon(en)
4 x Brioche hamburger Broodje
300 gram Kabeljauw
6 x Coquilles
6 x Langoustine
1 Ei
1 eetl. Paneermeel
1 x Rode peper
2 x Limoen
500 gram Gemengde rucolamix
2 x Komkommer
1 x Tomaat
Mirin
Sake
Miso
Sushi-azijn
Hoisin
Sojasaus
Maak de kabeljauw schoon en snij alles in kleine stukjes. Hak de gamba’s en de coquilles klein en voeg alle fijn gesneden vis bij elkaar in een kom. Voeg daarna het ei toe voor extra binding, gevolgd door wat miso en sushi-azijn en tot slot wat paneermeel. Meng dit alles en vorm deze tot een mooie ronde (vis)burger. Leg de burgers met wat olie op de BBQ. Het bereiden van een burger kan het best op de BBQ-plaat. En wanneer je een krokant broodje wilt, leg deze dan ook even een paar minuten op de BBQ. Salade Maak de salade aan met sake en sushi-azijn. Snij de komkommers klein en voeg de sla en gesneden tomaat toe. Doe er tot slot wat suiker bij. Saus Meng wat Hoisin met limoensap en sojasaus. Leg de visburger op het broodje. Voeg de saus er aan toe en serveer de burger met de salade, wat gesneden rode peper en limoen partjes.