Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Shaslick van kalfsbiefstuk met chimichurrie

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

400 gr. Kalfsbiefstuk
1 x ui
1 x rode paprika
1 x groene paprika
8 x bacon hapje
8 x mini worstje of gehaktballetje

Bereidingswijze

Bereiding: Snij alles in kleine stukjes en leg 8 grote houten spiezen in het water, dit voorkomt splinteren. Rijg eerst een stukje biefstuk aan de spies, ui, rode paprika, groene paprika, baconhapje en als laatste een mini worstje of gehaktballetje. Herhaal dit met de andere spiezen. Grill de spiezen in 4 á 5 minuten op de grillplaat of bbq en server met onderstaande chimichurrie marinade.

Chimichurrie marinade

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

1 x jalapeno peper (groene peper)
1 x rode peper
2 x teentje knoflook
3 eetl. Azijn
2 eetl. Gember siroop of honing
½ bosje platte peterselie
½ bosje koriander
½ x citroen (sap)
peper en zout
400 ml. olijfolie

Bereidingswijze

Doe alles in de blender en mix tot een marinade. Deze marinade smaakt heerlijk bij gegrild vlees.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten