Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Tunesische Brik

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

12 x Brikvel (Toko)

2 x Bos peterselie
960 gr. Tonijn (uit blik)
12 x Ei
12 eetl. Harissa
Arachideolie
Zout

Bereidingswijze

Breng de olie naar 180 graden (eventueel in frituurpan). Kook de peterselie in zout water en droog dit goed af in een theedoek. Vul een vel met ongeveer 80 gram tonijn, de peterselie, een ei en vouw hem dicht en frituur hem zo snel mogelijk zodat hij niet kan barsten. Doe dit 12 keer. Serveer met harissa (knoflook sambal).

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten