Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.
Recepten Sluiten

Spies van runderborstlap met Oosterse saus

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

Ingrediënten:
½ x runderborstlap
bbq kruiden voor rundvlees
3 x lentui (in reepjes gesneden)

Voor de Oosterse saus:
2 eetl. Teriyakisaus
1 eetl. Oestersaus
1 eetl. Sojasaus


Bereidingswijze

Wrijf de borstlap in met de bbq rundvleeskruiden. Bak de borstlap op hoog vuur tot er een krokante korst ontstaat. Snij het vlees op de draad heel dun en rijg het vlees aan de stokjes. Meng de teriyakisaus, oestersaus en sojasaus en besprenkel hier het vlees mee. Garneer met de lente ui.

Bekijk al onze hoofdgerechten