Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Stamppot met groene kool

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

400 gram aardappelen
500 gram gesneden groene kool
1 zakje Kerriesaus (Knorr)
1 blikje Cocosmelk (klein)

Bereidingswijze

Kook de aardappelen 20 minuten en de groene kool 15 minuten. Giet de groene kool niet helemaal af, maar laat een laagje vocht in de pan. Strooi daar het zakje kerriesaus en de cocosmelk doorheen en roer dit door elkaar. Doe vervolgens de aardappelen erbij en stamp het tot een smeuïge stamppot.

Tip

Lekker met gehaktballen of draadjesvlees

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten