Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.
Recepten Sluiten

Frisse tomaten salade met vis

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

500 gr. Cherita tomaatjes
1 doosje Basilicum
½ doosje Platte peterselie
100 gr. Olijven (in ringen)
50 gr. Kappertjes (uitgelekt en afgespoeld)
½ x Citroensap
100 ml. Olijfolie

Bereidingswijze

Neem een vis naar keuze en bereid deze op je eigen manier. Snij de tomaatjes door de helft, de basilicum en platte peterselie kun je grof snijden. Meng alles met elkaar en serveer bij de vis. Gebruik zout en peper naar smaak. Eet dit gerecht met wat krokant gebakken brood.

Bekijk al onze hoofdgerechten