Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina. Sluiten x

Runderpastrami, cornedbeef en bloemkoolmousse met verse nootmuskaat

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

200 gr. Runderpastrami (in plakjes gesneden)
400 gr. Corned beef (heel aan stuk)
200 gr. Bloemkoolmousse
2 eetl. Room
1 theel. Mosterd
Vers gemalen nootmuskaat en platte peterselie voor de garnering
Vers gebakken stokbrood

Bereidingswijze

Verwarm de cornedbeef in een steelpannetje, rol de plakjes pastrami op. Kook de bloemkool met iets zout in 20 gaar, pureer en roer hier de room door. Neem een ronde steker en verdeel de warme cornedbeef over vier borden. Leg hier de rolletjes pastrami bij en spuit of lepel de bloemkoolmousse ernaast. Garneer met nootmuskaat en de platte peterselie.

Tip

Serveer eventueel met stuk warm gebakken stokbrood

Bekijk al onze hoofdgerechten