Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Asperge met kalfsbiefstuk en keursaus

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

1 zakje sousvide gegaarde asperge (6 stuks)
1 ei (zacht gekookt)
4 eetl. Keursaus
1 stukje Gerookte zalm gevacumeerd
2 kalfsbiefstukjes
1 Lente ui (fijn gesn.)

Bereidingswijze

Leg het zakje asperges in warm water (niet laten koken) en doe hier ook de gerookte zalm bij. Bak ondertussen de biefstukjes in roomboter. Haal de zakjes asperge en zalm uit het water en leg deze op twee borden. Snijd de biefstuk aan plakjes en leg er ook bij. Schep er wat keursaus omheen, serveer met het ei en garneer met de lente ui. Solide sous-vide en stay safe !!!

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten