Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kreeftensaus van Runderkamp met pasta

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

• Kreeftensaus van Runderkamp
• Gegrilde groentes van Runderkamp
• Pasta naar keuze
• 400 gram gamba’s of met een zalmmoot
• Kruidenboter

Bereidingswijze

1. Kook de pasta zoals is aangegeven op de verpakking. 2. Bak de gamba’s in de kruidenboter totdat ze gaar zijn of . Bak de zalm 12 minuten op 180 graden in de oven gekruid met dalmation rub of zeezout. 3. Bak de groentes 4 minuten. 4. Verwarm de kreeftensaus in een steelpannetje. 5. Leg alles op een bordje en giet de saus daaroverheen.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten