Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Geschnetzeltes van Kalfsvlees

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

500 gram Kalfsrosbief
1 ui
250 gram champignons
0.5 eetl. maizena
25 gram boter
1 glas witte wijn
2 dl slagroom
1 eetl. melk
Dalmation rub

Bereidingswijze

Snij het vlees in dunne reepjes, de ui in kleine stukjes, borstel de champignons schoon en snij ze in vieren. Smelt boter in een braadpan, fruit de uitjes en voeg de vleesreepjes toe. Bak ze goudbruin en bestrooi dan met de Dalmation rub. Bak daarna de champignons mee. Meng ondertussen de melk en de maizena door elkaar en zet alvast klaar. Doe de wijn in de pan en roer goed door, gevolgd door de slagroom. Roer alles goed door elkaar en voeg dan het maizena/melk mengsel toe om het gerecht te binden. Laat het vlees nog even op laag vuur pruttelen tot het gaar is.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten