Vanaf 4 persoon(en)
4 x broodje (brustiek)
4 x dikke plakken eigencornedbeef (300 gr.)
8 x plakken kaas
Frisse Koolsla:
100 gr. Rode kool (gesn.)
100 gr. Witte kool (gesn.)
100 gr. Rode ui (gesn.)
100 gr. Wortelstift (julienne gesn.)
4 eetl. Mayonaise
1 eetl. Rode wijnazijn
1 eetl. Grove mosterd
1 eetl. Honing
1 eetl. Bladpeterselie (garnering)
Zwarte peper uit de molen
Neem een grote mengkom en meng hier de gesneden kool, rode ui, wortelstift, mayo, azijn, mosterd en de honing in. Snijd de broodjes in en doe hier de koolsla in. Leg hier bovenop de plakken cornedbeef en de kaas. Verwarm een oven voor op 200 graden. Grill de broodjes 10 minuten en serveer met nog wat van de koolsla en garneer met de platte peterselie. Eet smakelijk!!!