Vanaf 4 persoon(en)
4 x broodje (brustiek)
4 x dikke plakken cornedbeef (300 gr.)
8 x plakken kaas
Frisse koolsla
100 gr. Rodekool (gesn.)
100 gr. Wittekool (gesn.)
100 gr. Rode ui (gesn.)
100 gr. Reepjes wortel
4 eetl. Mayonaise
1 eetl. Rode wijnazijn
1 eetl. Grove mosterd
1 eetl. Honing
1 eetl. Bladpeterselie (garnering)
Zwarte peper uit de molen
Neem een grote mengkom en meng hier de gesneden kool, rode ui, wortels, mayo, azijn, mosterd en de honing. Snij de broodjes in en doe hier de koolsla in. Leg daar bovenop de plakken cornedbeef en de kaas. Verwarmen de oven voor op 200 graden. Grill de broodjes 10 minuten en serveer met nog wat van de koolsla. Garneer af met de platte peterselie.