Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Tartaar van ossenhaas

Ingredienten

100 gr runderhaas p.p

1 x uitje

¼ x avocado

Peper en zout

½ x citroen sap

5 gr. pijnboompitten

10 gr. gedroogde verveine

1 dl. room

2 x eidooiers gepasteuriseert

1 dl. wittewijn

1 x knoflookteentje

30 gr. boter

Bereidingswijze

Vlies de runderhaas en hak tot tartaar. Schil de avocado’s en kook ze op met een beetje water, zout en citroen (zo blijven ze groen).Maak van witte wijn, knoflook, room en verveine een sausje en laat 10 minuten trekken.Doe er de dooiers bij en de boterZeef en doe in een kidde. Hak de pitten fijn en doe door de tartaar ,breng opsmaak met zout,peper en veel olijfolie en een uitje.

Recepten Sluiten