Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Oosterse biefstuk

Ingredienten

350 gr. Biefstuk (zacht)

75 gr. Oestersaus

2 gr. Witte peper

3 gr. Zout

1 x krop Sla

1 eetl. Ketjap manis

1 eetl. Honing

1 eetl. Sesamzaad

Bereidingswijze

Peper, zout en marineer de biefstuk. Bak deze in niet te grote stukken van ongeveer 175 gram per stuk. Laat deze stukken dan ongeveer 10 tot 15 minuten rusten en snij ze op de draad in dunne lapjes. Verdeel de lapjes dan over niet te grote stukjes schoon gewassen sla en druppel dan nog enkele druppels marinade over de biefstuk. Strooi er nog wat sesamzaad over en ze zijn klaar.

Recepten Sluiten