Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Flammkuchen met zalm

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 x Flammkuchen
4 eetl. Crème fraîche
3 Tomaten (in blokjes gesneden)
200 gram Rauwe zalm (aan blokjes)
1/2 Paprika (in blokjes)
8 eetl. Geraspte Parmezaanse kaas
Gedroogde kruiden en rucola voor afgarnering

Bereidingswijze

Verwarm een oven voor (liefst een op hout gestookt) op ongeveer 200 graden. Bestrijk de Flammkuchen met de crème fraîche, verdeel de blokjes tomaten, zalm (niet voor vega) en de paprika erover. Strooi hier de kaas over en leg ze 5 minuten in de oven op ongeveer 200 graden. Versier ze met de gedroogde kruiden en de rucola en serveer.

Recepten Sluiten