Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Lente appel

Ingredienten

12 x groot stuk rauwe witlof

4 x plakken bloedworst

4 x appel

1 x citroensap

200 gr. honing

Bereidingswijze

Haal de grootste blaadjes van de witlof (buitenkant). Snijd dan de plakken bloedworst en de appel aan kleine blokjes (brunoise). Doe dit in een meng kom. Knijp wat vocht uit een citroen over de stukjes appelen en voeg de bloedworst, honing aan het geheel toe en roer door, en doe dit in de blaadjes witlof en leg deze dan op een mooie schaal.

Recepten Sluiten