Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Crostini met tapenade van zouteharing

Vanaf 8 persoon(en)

Ingredienten

1 x stuk crostinibrood (30cm bij 10cm)

2 x zouteharing

8 theel. Crème fraiche

2 eetl. bieslook

1 x sjalotje

2 x radijsje

1 eetl. augurk

Bieslook voor garnering

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden, snijd het crostinibrood in 8 gelijke reepen. Hak ondertussen de zoute haring in kleine gelijkmatige blokjes. Snijd de bieslook, sjalot, radijsjes en augurk fijn en meng dit met de haring tot een tapenade. Bak de crostini broodjes in 5 minuten goudbruin. Neem de crostinibroodjes en doe daar een theelepel cremefraiche op. Verdeel de haring tapenade op de broodjes en garneer met wat bieslook.

Recepten Sluiten