Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Bonbon van gestoofd rundvlees, ganzenlever en Pata Negraham

Ingredienten

150 gr. Pata Negraham (dun gesneden)

80 gr. ganzenlever

200 gr. Cornedbeef (verwarmen)

½ x Casiono wit



Bonbon vorm

Ronde steker

Bereidingswijze

Neem een pan en verwarm de cornedbeef. Snijd de ganzenlever in blokjes van 0,5 cm. Leg deze in de (siliconen) bonbonvorm. Druk aan, vul af met de warme cornedbeef. Koel ongeveer een half uur terug in de koeling. Verwarm een oven op 180 graden. Steek rondjes uit het casinobrood en toast deze. Leg hier de bonbon op en dek af met op maat gesneden Pata Negraham.

Recepten Sluiten