Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x
Stel uw eigen feest samen:Particulier Zakelijk

Catering Amsterdam

Wist je dat Runderkamp Catering ooit begonnen is in Amsterdam?

Slagersfamilie Runderkamp heeft 25 jaar een slagersfiliaal gehad aan de Reguliersbreestraat in Amsterdam. Deze winkel heeft de familie noodgedwongen moeten sluiten vanwege de overlast van de aanleg van de Noord-Zuidlijn. De eerste cateringklussen voor kantoren in het centrum van Amsterdam zijn verzorgd vanuit dit filiaal.

Na het sluiten van deze winkel zijn Sandra en Niels met de opgedane cateringervaringen in Amsterdam de Buffetkoning begonnen, later omgedoopt tot Runderkamp Catering.

Inmiddels is Runderkamp Catering uitgegroeid tot een full-service evenementen specialist en is een begrip in Amsterdam. Voor de organisatie van uw complete feest kunt u terecht bij Runderkamp Catering. Te bestellen via onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Catering mogelijkheden

Wij van Runderkamp Catering weten als geen ander wat erbij komt kijken om een compleet feest te organiseren.

Uw feest is uniek, net als uzelf of uw bedrijf.

Het thema, de locatie, smaken en de aankleding bepalen hoe uw feest eruit komt te zien. Oog voor detail is hierbij belangrijk. Dat is waar wij van Runderkamp goed in zijn. Met keuze uit de lekkerste buffetten, gerechten, hapjes en salades is er voor ieder wat wils. Alles wordt dagvers bereid door onze chef-koks. Perfectie tot in de puntjes.

Onze reputatie hebben wij door de jaren heen opgebouwd. Iets waar wij heel trots op zijn. Inmiddels volledig gespecialiseerd in het organiseren van uw perfecte feest, van A tot Z. U kunt zorgeloos achterover leunen.

Ons catering team staat elke dag met passie voor u klaar. De bedieningsstaf kan zowel kleine als grote aantallen gasten aan, om deze te verrassen met onze verbluffende kwaliteit.

Maak vrijblijvend een afspraak via onze Eventplanner op de website of kom eens langs!

PLAN UW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.

Projecten Amsterdam