Dit is toch top! De weergoden zijn ons gezind, God is echt een Volendammer. Vorige jaren was het altijd even afwachten wat het weer zou doen, zou het dan wel druk worden, nemen we niet te veel mee enz. enz. Maar nu ben ik aan het knallen! Omdat het broodje Pulled Pork in de winkel zo’n succes is, heb ik besloten deze dit jaar in het park te maken. Maar dan op mijn Oklahoma super BBQ! Kennen jullie hem nog van vorig jaar? Een immens grote BBQ die werkt met een indirecte grillmethode waardoor het vlees niet direct boven de hittebron ligt. En doordat we met de beste kwaliteit houtsnippers werken komt er een perfecte smaak aan het varkensvlees. We serveren het op een Turks broodje, gewoon smullen. Het vlees moet eerst op een lage temperatuur voor langere tijd gebraden worden en daar ben ik nu volop mee bezig. Jongens, het wordt geweldig. Ik zie jullie morgen!
En voor de “day after” heb ik het recept van de spareribs die ik vorig jaar op de Oklahoma maakte. Laat ze voorgaren in de oven en daarna lekker op de BBQ, buiten in het zonnetje.
Iedereen veel plezier morgen!