Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Snor Snor *Kalfslappen gestoofd in “butter en eek”

Het recept

SNOR SNOR *Kalfslappen gestoofd in "butter en eek"

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

600 gram Kalfsvlees in grove stukken
1 theel. Zwarte peper
60 gram Roomboter
2 eetl. Bloem
2 eetl. Natuurazijn

Bereidingswijze

Kruid het kalfsvlees met de peper en zout. Verwarm boter in een braadpan met dikke bodem en bak het vlees hierin rondom aan. Roer de bloem met de azijn en voeg dan 200 ml lauw water toe. Voeg het azijnmengsel toe aan het vleesmengsel en roer het goed om. Laat het vlees met deksel 1,5 tot 2 uur stoven op laag vuur. Zet het laatste half uur de deksel schuin op de pan, zodat het vocht in kan koken tot een saus.

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.