Regelmatig krijg ik de vraag hoe je nou ook alweer een spoom maakt. Dus zet ik dit recept met alle liefde een keertje in mijn column. Een heerlijk recept voor tussendoor of als dessert. Al mijn recepten zijn overigens ook terug te lezen op onze nieuwe site http://www.runderkamp.nl. waar wij ontzettend trots op zijn. Dus gank kijken allemaal!
Vanaf 8 persoon(en)
1 x doos Perenijs
3 x eieren
1 x citroen
150 gr. Suiker
1 x fles champagne
1 x flinke scheut perenlikeur
1 x bosje mint
2 x peer
Maak een kom vetvrij met citroensap. Klop hierin 3 eiwitten stijf met 150 gram suiker. Voeg 6 bollen perenijs en een scheutje perenlikeur toe en draai dit mee. Maak het geheel op dikte met champagne en giet het in ijskoude glazen. (Coupes of flutes) Opmaak: Garneer het glas met een brunoise van peer onderin het glas, een partje peer en een takje mint op de rand van het glas.