Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Blog

Spareribs Grillin en Chillin

Ik ben volop aan het Grillin en Chillin. Tijdens demonstraties voor onze winkel en tijdens de braderie heb ik jullie kennis laten maken met deze handige barbecue. Door zijn afmeting is hij makkelijk in gebruik en de prijs is het bewijs dat duur niet altijd het beste is. Doordat er een deksel met temperatuurmeter op zit, kun je “sturen met temperaturen”.

Ik ben met allerlei bereidingen bezig zodat ik straks verschillende recepten kan presenteren.

Maar hieronder alvast weer even een voorproefje!

Het recept

Spareribs Grillin en Chillin

Ingredienten

6 stuks Spareribs ongekruid
1 eetl. Suiker
1 eetl. Peper
1 eetl. Zout
1 eetl. Chilipoeder
1 eetl. Knoflookpoeder
1 eetl. Paprikapoeder
1 eetl. Uienpoeder

Bereidingswijze

Meng alle kruiden in een zak, dit is voor het stuiven. Leg ze daarna in de Grillin en Chillin en sluit de deksel. Houdt de temperatuur rond de 175 graden. Let op! Dit proces zal ongeveer 1,5 uur duren. Blijf er wel bij en controleer af en toe hoe het er voor staat, door de deksel omhoog te halen en te kijken. Doe dit om de 15 minuten. Wanneer de temperatuur boven de 175 graden stijgt even de deksel omhoog halen.

Tip

serveer met een zoute BBQ saus

PLAN JOUW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.