Zo, ik zit! De drukke maar ook zo leuke dagen voor kerst zijn weer voorbij, de rust is (voor even) wedergekeerd. Dus nu ben ik aan het nagenieten van de afgelopen maand met al die leuke opdrachten, waarbij we weer zoveel complimenten hebben gehad. Dat doet een mens echt goed!
Ik heb besloten met oud en nieuw niet de hele dag in de keuken te gaan staan, maar diverse kleine hapjes te maken. Een van de hapjes is een bekende, maar o zo lekker, namelijk Vitello Tonato.
Ik serveer het op een bordje zodat het een wat grotere hap is, maar het kan ook in een bladerdeegschelpje. Zo serveren wij dit ook in de catering en is altijd een groot succes. We hebben nu een speciale folder in de winkels waarmee je hapjes voor oud en nieuw kant en klaar kunt bestellen. Hier zit o.a. ook dat bladerdeegschelpje bij, dus dan hoeft je helemaal niets doen te doen!
Wij staan gezellig met zijn allen op oudjaar in de productieruimte om alle hapjes vers te maken en dat doen we met heel veel plezier, dus bestel snel!
Rest mij nog om alle lezers van mijn column te bedanken voor het afgelopen jaar! Ik hoop dat ik jullie heb weten te inspireren om net te worden als mij….bezeten van lekker eten…
Kijk uit met vuurwerk maar geniet er vooral van!