Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x
Stel uw eigen feest samen:Particulier Zakelijk

Barbecue Purmerend

Elke dag worden barbecues gebracht naar verschillende locaties in Noord-Holland, waaronder Purmerend. Runderkamp beschikt over een groot assortiment voor op de barbecue. U kunt uw barbecue menu online te bestellen. Wij verzorgen alle benodigdheden. Na afloop ruimen wij alles weer voor u op. 

Runderkamp Barbecue. Zó lekker, pas op voor de vingers!

Veelzijdig en vol van Smaak

Voor de beste barbecue catering kunt u terecht bij Runderkamp. Zowel zakelijk als particulieren. Om het u makkelijk te maken hebben wij een aantal barbecue pakketten samengesteld. In overleg zijn wij natuurlijk bereid aanpassingen te doen.

Van onze barbecue pakketten loopt het water u in de mond. Vanaf de bereiding van de ingrediënten tot aan de presentatie van de barbecue gebeurt alles in eigen beheer. Dat zorgt voor een unieke smaakbeleving

Zo beschikt Runderkamp Barbecue over een H.A.C.C.P. gecertificeerde keuken. Bezorgt Runderkamp zelf alle bestellingen. Werkt er gekwalificeerd personeel en worden de modernste technieken gebruikt, om de barbecues zo vers en smaakvol op te kunnen dienen.

Op deze manier is de hoogste kwaliteit te garanderen. Hierbij geldt altijd de Runderkamp stelregel: 'Vandaag bereid is vandaag genoten!'

PLAN UW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.

Projecten Purmerend