Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x
Stel uw eigen feest samen:Particulier Zakelijk

Barbecue Purmerend

Elke dag worden barbecues gebracht naar verschillende locaties in Noord-Holland, waaronder Purmerend. Runderkamp beschikt over een groot assortiment voor op de barbecue. U kunt u barbecue menu online te bestellen. Wij zorgen voor de barbecue materialen en halen het weer bij u op na afloop. 

Runderkamp Barbecue. Zó lekker, pas op voor de vingers!

 

Van onze barbecue pakketten loopt iedereen het water in de mond. Vanaf de bereiding van de ingrediënten tot aan de presentatie van de barbecue gebeurt alles in eigen beheer. Zo beschikt Runderkamp Barbecue over een H.A.C.C.P. gecertificeerde keuken, eigen transportmiddelen, gekwalificeerd personeel en de modernste technieken om de barbecue zo vers en stijlvol mogelijk op te dienen.

Alleen op deze manier is een constante kwaliteit blijvend gegarandeerd. Hierbij geldt altijd de Runderkamp stelregel: ‘Vandaag bereid is vandaag genoten!’

PLAN UW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.

Projecten Purmerend